Монтаж на интериорни врати

Вратите, които ще монтираме са изработени по поръчка. Касите и платната им са добре защитени с опаковка, която ги предпазва от наранявания при транспорта.Сглобяването се извършва на място, но то е бързо и лесно, тъй като всичко е предвидено в комплектите за всяка врата, а с прецизната работа на роботизираните машини в завода на фирмата-производител се елиминират всякакви човешки грешки.

Вратите са покрити със здраво изкуствено покритие. То е с релеф, който имитира успешно нишките на дървесината. Цвета можете да избирате от голямо разнообразие по каталог.

Касите и первазите са произведени с размери, които могат да поемат известни колебания в размерите на отворите.

Това, обаче, което не могат да направят е да прилепнат плътно към крива стена.

Пистолетната полиуретановата пяна, използвана при монтажа на врати и дограма, има задачата да задрави и уплътни разстоянието между касата и зида, и да осигури звуко- и топлоизолация. Това е от изключителна важност при монтажа на дограма, тъй като тънката клетъчна структура след втвърдяване на пяната осигурява и много добра топлоизолация.

Ако погледнете под микроскоп пяната, с която работим, ще видите, че отделните клетки са много по-малки от тези при обикновена пяна.

Обикновено пяната се втвърдява под въздействието на влагата във въздуа. Затова сме ви показвали, че за да се ускори нейното втвърдяване трябва да се напръска с вода.
Тук това не е необходимо. След 25 минути може да изрежете пяната и да продължите с монтажа на вратите.