Осветление на различните зони, интериорни врати, охрана на дома
28.4 K
20:21
Предаване 9 / 2017
Какво осветление да предвидим за различните помещения. Ще ви покажем и плъзгащата се врата между дневната и спалнята. Ще говорим с нашите партньори за охраната на дома – от какви новости в тази област можете вече да се възползвате за повече спокойствие.
Имоти, пазар, ремонти – какво спестяваме и какво губим
26.7 K
18:43
Предаване 29 / 2017
Непрекъснатото увеличение на населението в големите градове променя и пазарът на недвижими имоти. Изборът на ново жилище не е лесен и критериите при различните хора са твърде различни.
Параван за баня
26.4 K
2:01
Ще обособим душкабина в банята, като отделим пространството с параван за баня със стъклени врати. Параванът за баня предпазва останалата част от банята от мокрене и създава комфорт при къпане.
Зидане на вътрешни стени с блокчета YTONG
42.8 K
6:16
Стените иззидахме с блокчета YTONG. Правилната геометрия на блокчетата клетъчен бетон правят зидането лесно.
Монтаж на тоалетна чиния и биде със скрито присъединяване
21.2 K
3:36
Започваме монтажа на конзолната тоалетна чиния и бидето. Конзолната тоалетна чиния и конзолното биде са със срито присъединяване. Това означава, че след монтирането не се виждат никакви винтове и болтове, а всичко остава скрито. Крепежните елементи се монтират вътре в...
Многоликата природа - водопровод по пода, замазка, линеен сифон, вградена структура
20.1 K
21:10
Предаване 5 / 2018
Колекторът за студената вода е с три консуматора, тъй като имаме да захраним душа, мивката и тоалетното казанче, а за топлата вода с два – за душа и мивката. Замазката направихме със заводска готова суха смес. Ще монтираме конзолна тоалетна чиния, която ще ви впечатли не само...
Шпакловане с готова фина варова шпакловка
13.7 K
3:12

Продуктите на варова основа – мазилки, шпакловки и боя са преназначени за вътрешна употреба. Ако варовата мазилка Баумит КлимаУайт е нанесена като хастарна мазилка, то върху нея могат да се полагат различни варови шпакловки.
Баумит КлимаФиниш е готова...

Венецианска мазилка
48.9 K
2:10
Венецианска декоративна мазилка, имитираща покритие от античен мрамор. Декоративен ефект с уникална визия.