Система за експресен ремонт на тераса от Mapei
7.4 K
12:18

Преди полагането на експесната система за лепене на плочки на открити тераси Мапеи препоръчва основата да се подготви прецизно – да се премахнат всички остатъци от стари плочки и лепило, както по пода, така и по стените.

Параван в банята
42.3 K
1:37
Възможността да се отдели душовото пространство със стъклен параван или душкабина е предизвикателство, което ние никога не пропускаме да реализираме.
Хидроизолация, саморазливна замазка, лепене на плочки
32.3 K
26:39
Предаване 31 / 2011
Системите за лепене на плочки в бани и на тераси включват задължително и хидроизолационен материал.Продуктите за хидроизолация в повечето случаи са готови за употреба смеси и се нанасят след полагането на подходящ грунд. Нанасянето на хидроизолационен разтвор е необходимо не...
Защита на калниците на автомобил от ръжда
34.2 K
06:22
Да се предпази вече ръждясала повърхност с капсулиращ защитен слой означава, че всяка ръжда и вредни химически елементи в нея, са просто запечатани и могат да продължат да нанасят щети. Затова е необходим правилен подход и действия.
Обзавеждане – край на ремонта
36.3 K
22:07
Предаване 7 / 2010
Ще монтираме нова врата в банята, ще монтираме ключове и контакти, ще положим ламиниран паркет.
Декоративна мазилка
29.8 K
7:33
Ще направим декоративна мазилка в коридора. Мазилката се предлага в неутрален цвят и самият той не се оцветява. За постигането на допълнителен цвят и декоративен ефект се нанася втори слой с подходящо оцветяване.
Тераса - полагане на гранитогрес, полимерна мазилка и декориране (повторение)
29.1 K
28:15
Предаване 35 / 2010
След като касата е добре нивелирана и фиксирана можем да преминем към монтажа на крилата на вратата.