Хидроизолиране  и лепене на гранитогрес на терасата, боядисване, декоративна мазилка
42.5 K
21:29
Предаване 4 / 2017
Ще осигурим добра хидроизолация на терасата под новите плочи от гранитогрес с хидроизолиращо лепи за плочки, ще боядисаме стените и таваните и ще оставим въображението на майстора, нанасящ декоративния ефект на една от стените, да работи без ограничение.
Ремонт на апартамент в Младост (повторение)
32.7 K
27:57
Предаване 43 / 2010
Изборът на ПВЦ дограма, независимо за къде е предназначен прозорецът, трябва да е съобразен с конкретните условия.
Шпакловане на ъгли
29 K
11:55
Ъгловата лайсна има сърцевина от пилимер, който е гъвкав, но в същото време е с голяма твърдост. Сърцевината е покрита и от двете страни със специална хартия, която осигурява отлично прилепване на ъгловата лайсна към гипскартона и шпакловката.
Монтиране на ламиниран паркет
43.6 K
1:25
Ламинираният паркет или ламинатът се монтират върху тънка подложка, която компенсира неравности до 2мм. На пазара има различни видове ламиниран паркет в зависимост от неговата износоустойчивост и качество.
Вграден гардероб, електрическа инсталация, стъклен параван за душкабина
40 K
29:14
Предаване 8 / 2012
Днес ще ви покажем  някои интересни моменти от финалните работи от ремонта в апартамента на Петя и Красимир.Това са последните довършителни работи преди да се заемем с обзавеждането на стаите.В миналото предаване ви показахме монтажа на кухненските шкафове и уреди.Бяхме в...
Зидане на вътрешни стени с блокчета YTONG
42.8 K
6:16
Стените иззидахме с блокчета YTONG. Правилната геометрия на блокчетата клетъчен бетон правят зидането лесно.
ВиК инсталация без къртене на старите плочки
25.8 K
07:36
Водопровондата инсталация за захранване на душзоната, която изграждаме, е с два изхода за смесена вода. Чрез едноръкохватков смесител ще се превключва пътят на водата към един от двата изхода – питата или ръчния душ. Стенни колена монтираме за изводите на подвижния душ и...