Монтиране,изолиране, видове дограми
-
kajiva
- начинаещ
- Регистриран: нед ное 02, 2008 8:57 pm
Мнение
от kajiva » нед ное 02, 2008 9:12 pm
Здравейте на всички.Може ли някой специалист да ми отговори на този "вьпрос".
Допуска ли се захващането на UD профил дирактно за дограмата заради голямото разтояние между дограмата и тухлената стена зад предстенната обшивка/разтоянието между дограмата и тухлената стена е около 15-20см.,разтоянието между дграмата и предстенната обшивка е доста голямо заради ватата/.Вьпросното захващане с рапидки/копчета/ вече сьм го направил,та там е спора,защото знам че и някои мои голеги работят така.
Благодаря ви предварително

-
bakoi
- начинаещ
- Регистриран: ср окт 15, 2008 12:02 pm
Мнение
от bakoi » пон ное 03, 2008 10:53 am
до колкото знам не е хубаво да захващаш уд профила за дограмата но незнам защо така съм чувал. това обръщане което имаш ти аз го направих така. неслагам уд профил към дограмата а го лепя дирекно за трегера а предната част я захващам за цд профила както си го направил. но докато гледам снимката ти ти имаш разстояние между трегера и касата на профила значи там можеш да захванеш уд профила без проблем. ако незасъпва гипсокартона касата на прозореца слагаш два пласта гипсокартон докато захапе касата поне 0.5 - 1 см.
имам много интересни идеи
-
kajiva
- начинаещ
Мнение
от kajiva » пон ное 03, 2008 9:24 pm
Здравейте,отново.Тази снимка е примерна,тя не е действителната.Проблема е там,че растоянието между профила на дограмата и трегера е доста голямо/20см./Затов азахващам UD профила с рапиди,за да не се счупи.
При този случай какво е вашето мнение-захващането на UDП профила с рапиди"допустимо или не".
-
yurig
- начинаещ
- Регистриран: ср юни 25, 2008 11:33 am
Мнение
от yurig » вт ное 04, 2008 9:52 am
Можеш да го захванеш за дограмата но тогава крилото на прозореца няма да може да се отваря.
Разочарованието от лошото качество остава дълго след удоволствието от ниската цена..

-
kajiva
- начинаещ
Мнение
от kajiva » вт ное 04, 2008 10:27 pm
Здравейте.
Вьпросьт е в това:дали самото захващане на каквото и да било с рапиди е допустимо-спрямо профила на дограмата.