Харесва ли ви форума? Тема за всички чакащи...
Харесва ли ви форума? Тема за всички чакащи...
Хайде да кажем дали форума си струва - или всеки си губи времето с т.н "Специалисти" да чака да му отговорят?
Формума е интересен!
Има различни теми - не е нужно да чакаш "специалистите" да ти отговорят - те си плащат за това, тъй като това е реклама, а може и да нямат време нищо, че е криза .
Ако си отдавна тук или прочетеш повече теми ще успееш да видиш, че има много форумци с голям опит и интересни съвети. Аз лично винаги съм намирал това, което ме интересува и съм се опитвал да давам съвети от богатия ми опит по обекти.
В крайна сметка ти решаваш дали да се регистрираш или не!
Има различни теми - не е нужно да чакаш "специалистите" да ти отговорят - те си плащат за това, тъй като това е реклама, а може и да нямат време нищо, че е криза .
Ако си отдавна тук или прочетеш повече теми ще успееш да видиш, че има много форумци с голям опит и интересни съвети. Аз лично винаги съм намирал това, което ме интересува и съм се опитвал да давам съвети от богатия ми опит по обекти.
айде стига ве - ми като искат пари да казват ще им купум скъпарските материали поне...bateto написа:Формума е интересен!
Въпросът май беше за форума, а не за пари?
Аз съм съгласен с bateto - ако въпросът и темата са интересни ще има отговори и мнения на форумци, които да споделят своя опит. Ако има някоя тема, която предизвиква интерс у специалистите - те също отговарят - с рекламна или не с рекламна цел, техните мнения не са за пренебрегване, но не са единствените.
Аз съм съгласен с bateto - ако въпросът и темата са интересни ще има отговори и мнения на форумци, които да споделят своя опит. Ако има някоя тема, която предизвиква интерс у специалистите - те също отговарят - с рекламна или не с рекламна цел, техните мнения не са за пренебрегване, но не са единствените.
- tsvetelin_petrov
- начинаещ
- Регистриран: нед май 23, 2010 3:45 pm
Така е изключително полезно е и за мен чета хората с какво се сблъскват и гледам да избягвам техните проблеми като предприема необходимите мерки още в момента в които започна да ремонтирам, за да не ми се налага след това да върша работата си 2 пътиjonkobob написа:На мен най-много ми помогат нагледните филмчета от предаването, сега правя лек ремонт в къщи и е полезно да прочетеш за проблеми с които други са се сблъсквали преди теб.Аз мога да помогна само със знания за конкретни продукти, но ми липсва практика за всичко !