Отново за тавана в банята
Отново за тавана в банята
Здравейте, наскоро си купихме ново жилище, което обаче е в незавършен вид и ни предстои ремонт. Разбира се, решихме със съпругата да започнем от банята. Таванът в банята е оставен неизмазан , тоест направо както е бетонената плоча и аз сега се чудя какво да го правя.
Искам да попитам може ли да се положи направо върху бетона влагоустойчива мазилка, която да се шпаклова с циментова шпакловка и да се боядиса с влагоустойчив латекс.
Ако може някой да ми посочи точно кой вид влагоусточива мазилка да използваме на марките Ceresit или Knauf.
Ако ли не какви други възможности имаме?
Благоря за съветите предварително!
Искам да попитам може ли да се положи направо върху бетона влагоустойчива мазилка, която да се шпаклова с циментова шпакловка и да се боядиса с влагоустойчив латекс.
Ако може някой да ми посочи точно кой вид влагоусточива мазилка да използваме на марките Ceresit или Knauf.
Ако ли не какви други възможности имаме?
Благоря за съветите предварително!
- maistor Slavi
- специалист
- Регистриран: съб май 10, 2008 9:52 am
Ремонт
Каква е тази "влагоустоичива мазилка", защо ще я полагаш и след това шпакловаш и боядисваш? Ако тавана не ти е прекалено неравен може направо да шпакловаш и да боядисаш.
Варианта, който предлага georosi с влагоустоичив гипскартон също е удачен и бърз начин за таван в баня.
Варианта, който предлага georosi с влагоустоичив гипскартон също е удачен и бърз начин за таван в баня.
- rumen_iankov
- напреднал
- Регистриран: пон дек 24, 2007 11:42 am
влагоустойчив латекс
Здравейте,
може ли някой да каже този влагоустойчив латекс може ли да се изсползва и за тавани в стая.Апартамента е на последния етаж,вече е на 20г. и проблема с мухъла е голям.
може ли някой да каже този влагоустойчив латекс може ли да се изсползва и за тавани в стая.Апартамента е на последния етаж,вече е на 20г. и проблема с мухъла е голям.
с пити, не е зле
лесно, бързо и почти без пари пет квадрата 50 лв.

Може да пробваш и така
Това е с ПВЦ плоскости - лесно миене, няма мухал

- tiffany2610
- начинаещ
- Регистриран: ср яну 20, 2010 2:53 pm
ре
има и по лесен начин....
Опънат таван - Текон и си оправяш проблема...
Опънат таван - Текон и си оправяш проблема...
- MaistorqgA
- начинаещ
- Регистриран: нед ное 08, 2009 1:13 pm
- MaistorqgA
- начинаещ
- Регистриран: нед ное 08, 2009 1:13 pm
- tiffany2610
- начинаещ
- Регистриран: ср яну 20, 2010 2:53 pm
ре
Ето това е тавана ми в банята .... Просто според мен е най- добрия избор....