проблем с влагата
проблем с влагата
Здравейте значи приземен етаж ,а от външната страна точно покраи стената минава канализация която вероятно не е направена както трябва но аз така заварвам къщата престроена е баня с тоалетна под тераса и от там явно е правена канализация за да се отведе мръсната вода към уличната шахта има тръби покрити с капачки точно покраи стаята на приземния етаж и така проследявам от каде и на каде заминава канализацията и точно тази стена е изолирана от вътре за да се замаскира проблема и сега там има влага пада вътрешната изолация и неприятни миризми и затова си мисля ,че проблема е от там и питането ми е как мога да поправя проблема с какво се зблъсквам въобще само от вътрешна страна ще стане ли има ли начин и въобще как да постъпя и не разполагам с много средстава ако може съвет. 

отговор за хидро изолацията
Благодаря за съвета от скоро съм тук и немога да се ориентирам ами да мога да пробвам този вариант за които ми казвате ама няма какда преместя канализацията може ли да се разкопае и да се изолира с нещо и пак да се постави ,че там мястото е малка патечка и ако я изместя с 30см . в страни незнам дали ще има ефект благодаря.