Мебели и декорация
Мебели и декорация
Здравейте,
Наскоро си купих жилище, и се чудех дали някой би могъл да ми препоръча фирма за качествени мебели? Най-вече ме интересуват мебели за трапезария (столове, маса).
Предварително благодаря!
Наскоро си купих жилище, и се чудех дали някой би могъл да ми препоръча фирма за качествени мебели? Най-вече ме интересуват мебели за трапезария (столове, маса).
Предварително благодаря!
и аз се интересувам за кухненско обзавеждане...
Здравей, аз бих ти препоръчала мебели за баня на фирма "Гера", купихме ги в Mr. Bricolage преди 6 години и въпреки влагата в банята ни....нищо им няма!
Ние поне си решихме проблемите с банята....тази година решихме да обновим малко кухнята, но не искаме да ни излезе много скъпо и ще ви бъда много благодарна ако ми посочите магазин или фирма в София...
Ние поне си решихме проблемите с банята....тази година решихме да обновим малко кухнята, но не искаме да ни излезе много скъпо и ще ви бъда много благодарна ако ми посочите магазин или фирма в София...
- ivanpetrov1987
- начинаещ
- Регистриран: вт авг 23, 2011 12:48 pm
- markita.net
- начинаещ
- Регистриран: ср мар 30, 2011 3:14 pm
- markita.net
- начинаещ
- Регистриран: ср мар 30, 2011 3:14 pm
мебели готови мебели на склад
ами вземете си готови мебели и търсете ниските цени
- Kriss_tiana
- начинаещ
- Регистриран: чет апр 21, 2016 3:48 pm
http://mebelizavseki.bg/%D0%BA%D1%83%D1%85%D0%BD%D1%8F/57148b7731d4c/
моята кухня е от този магазин, масата в трапезарията също. Имат хубави неща, на мен ми допадат.
моята кухня е от този магазин, масата в трапезарията също. Имат хубави неща, на мен ми допадат.
Мебели за кухня
Здравейте,
надявам се, че не се включвам късно. И аз имах същия проблем, след дълго и мъчително обикаляне по магазините накрая реших да видя решения в интернет. Така общо взето попаднах на няколко сайта, в които цените бяха доста приемливи при приличен избор.
Дано ти свършат работа: www.mebeliarena.bg www.mebeli1.online www.venus.bg www.mebeli-beta.com
В крайна сметка се спрях на мебели арена и останах приятно изненадана, защото ми докараха кухнята на 5-тия ден

надявам се, че не се включвам късно. И аз имах същия проблем, след дълго и мъчително обикаляне по магазините накрая реших да видя решения в интернет. Така общо взето попаднах на няколко сайта, в които цените бяха доста приемливи при приличен избор.
Дано ти свършат работа: www.mebeliarena.bg www.mebeli1.online www.venus.bg www.mebeli-beta.com
В крайна сметка се спрях на мебели арена и останах приятно изненадана, защото ми докараха кухнята на 5-тия ден

Re: Мебели и декорация
Качествени ретро мебели и декор може да откриете тук: https://antiqueboutique.bg
Re: Мебели и декорация
Има качествени услуги за интериорен дизайн и проектиране, от които може да се възползвате, за да получите перфектен краен резултат.