Е,това да не е тесто да втаса ?
Другият въпрос е ,дори да има минимална фуга ,с какво се фугира ,така,че да не личи ,че има такава и да е като едно цяло ?
П.С:Гранитогреса е с размери 50х50
Благодаря Ви предварително
В Испания земните пластове, почвата и подпочвените води нямат нищо общо с България, както и качеството на бетона, казвам го от личен опит за бетона. Мрамора им също няма нищо общо. В България почти всички мрамор е внос от Китай с невероятно ниско качество, но пък евтин като цена.Diana написа:Кооперацията е на шест години . Но пък какво е това слягане ,в момента сме в Испания ,тук навсякъде слагат мрамори и гранитогреси на нови сгради и нито един майстор не излиза с номера ,че ще се сляга . Другото което е ,че няма дом в който пода да има фуги .
Друго ,баните им нямате синофи , аспирации ,но пък имат контакти ,което в България майсторите като го чуят се хващат за главите,но това е друга тема .
Aко правилно съм ти разбрала въпроса, тоалетната се мие с нужните препарати ,след което самото гърне се подсушава . Не я мием с маркуча ,защото се поддържа достатъчно хигиена ,следователно и плочките на пода се мият с кофата и парцала и си изсъхват .Точно за това мисля че не ни трябва сифон .Spaidy написа: ако имате тоалетна в банята как я миете ако нямате втори сифон, подсушавате ли?
Заети сме с ремонт ,и за глупави изказвания нямам време и желание да отговарям.Къде по точно видя да съм казала родната ми Испания ? Ей аман от големи разбирачи и заяждания . Просто попитах има ли начин ,а не да ми се обясняваш с тъпите си изказвания. Когато ти идеш и живееш и работиш в чужбина ела и ми се обади ,колкко ти харесва там,а не да лаеш като куче ! И другото което е ,че няма лошо нещо направено от друга нация да ти харесва ,въпрос на вкус.Всяка нация има плюсове и минуси.tmilanov написа:Какво става? Защо онемяхте, или в "родната" Испания, като Ви запушат устата с основателни аргументи губите "ума и дума"?