Как да използваме различните нюанси и декори на плочките

Уникален дизайн на банята, можете да постигнете посредством изкусното съчетаване на различните основни и декорни плочки, предлагани в една серия. За реализацията на проекта на втората баня избрахме плочки от колекция със земни цветове и я нарекохме Спокойствието на земята.Керамичните плочки и гранитогресът, в своето богато разнообразие от цветови гами, могат да задоволят и най-претенциозните вкусове.
Опростените и изчистени дизайни са идеални за модерния дом. Моделите плочки, богати на орнаменти, са подходящи за по-класическите стилове и са приложими както в банята така и в кухнята.

За нашата баня ние избрахме серия плочки, която предлага избор на цветове, нюанси и декори, които биха могли да се съчетаят по много различни начини.
Двата нюанса на кафявото в основните плочки ще използваме за да разнообразим звученето на стените.

По проект на стената срещу вратата ще залепим основната тъмна плочка, а  фриз ще направи зоната на мивката по-интересна. На този фон ще изпъкне белият цвят на керамиката и шкафа.
И тъй като в ъгъла е разположена душзоната ще се възползваме от релефната декорна плочка, с плавни извивки и умело преливащи цветове от тъмно към светло, за да ограничим душа.

Декорните плочки съдържат всички нюанси на серията, а с завъртането на плочката на 180 градуса правим стените още по-атрактивни.

Стената с куфара разнообразяваме, като използваме двата нюанса на основните плочки – по-тъмния за куфара, за да изпъкне по-добре бялата санитария, а над него ще залепим по-светлите плочки.