Плочки с дизайн на камък и дърво

В тази баня ще използваме плочки, наподобяващи естествените материали камък и дърво. Мултифейс плочите ще ни дадат избор да използваме различен вариант на плочки в един и същи стил.Когато правим ремонт на банята целта е да се осигури максимален комфорт и хигиена при ежедневното ползване на това помещение.

Ето как при този ремонт, от проектирането до декорацията, решихме тази задача.

В единственото помещение, с което разполагахме трябваше да осигурим място за всички зони – душ, ВЦ, мивка.


Въпреки големината си – 60х60 см, плочите имитират разделяне и комбинации от по-малки размери. Ще ги комбинираме с размер 30х60 см. Тенденциите и при плочките за баня е в уголемяването на размера. Плочките стават все по-големи, което налага използването на все по-гъвкави лепила за тяхното лепене.

Дървесен дизайн и естествени камъни като мрамор, това, което можете да намерите в природата, присъства и в нашата баня.

Съвременните плочки за баня ни предлагат голямо разнообразие от цветове, форми, размери, дизайн, текстури. Правилно подбрани и разположени, те могат да превърнат банята ни в истинско прозиведение на изкуството.

В нашата баня плочките от пода ще продължат по гърба на душ кабината. А странично ще облекат и куфара за конзолната тоалетна чиния. Комфортът, който създава дървото е несравним с никой друг материал. Затова то завладя дори и банята.
На стената с мивката ще залепим плочки с мраморен дизайн мултифейс – т.е. еднакви по размер, но различни по дизайн. Така разминаване на фугите няма да има и те ще продължат от душкабината, през стената с мивката и ще завършат върху куфара с иновативната конзолна тоалетна чиния.

Над куфара и на срещуположната стена ще съчетаем големите 60х60 см, с по-малките плочи 30х60 см.

Облицовката от плочи мултифейс, в съчетание с другите размери от същата серия, заедно с дървесните плочи, внася натурално звучене и напълно задоволява желанието за използване на естествени материали в банята.