Комфортен дом - термоизолация и оформяне на подпокривно пространство

Системите за скатен покрив имат добри резултати и перфекна визия, когато са монтирани и изпълнени правилно. Без сухото строителсво мансардата не би могла да осигури комфорта и удоволстивето на обитаване. Скосените тавани и многото чупки могат да бъдат обработени единствено със системите за сухо строителство, специално разработени за скатни покриви.Комфорт у дома

Комфорт у дома

За необходимостта от добра термоизолация и правилното й изпълнение ще говорим с Дочин Доцински. Това е  тема, с която той се занимава и в ежедневната си работа и затова ще бъде интересно да чуем неговите съвети.
Днес е много актуална темата за комфорта на обитаване. Вие сте специалист Мултикомфортни къщи. Какво  означава това, казано по-просто?

Правилна инвестиция

Правилна инвестиция

Да живеем комфортно означава да сме си осигурили здравословен климат в дома, същевременно да плащаме по-малко за енергията, която ни осигурява този климат, да опазваме природната среда и не на последно място да успеем да си възвърнем инвестицията за направените подобрения в рамките на 2 до 3 години.

Термоизолация на покрива

Термоизолация на покрива

Защо трябва да изолираме покрива си?– Живеем по-комфортно, пестим енергия, плащаме по-малко, опазваме околната среда, връщаме инвестицията си до 2-3 години

Сухо строителство

Сухо строителство

Безспорни са възможностите и предимствата на сухото строителство, особено в помещения със нестандартни форми. Това как ще изглежда новото таванско помещение зависи от много фактори. Какъв е правилният подход при усвояване на подпокривното пространство? Този въпрос задаваме на нашите партньори в реализирането на поредицата от предавания за покрива и подпокривното пространство. А конкретно за възможностите на сухото строителство ще разговаряме с  Калин Пенков.